En basarili 6 cnc kayar otomat yorumu

Wiki Article



İsviçre Kendiliğinden torna tezgahları olarak da piyasada malum CNC Kayar OtomatTorna Tezgahları , tarihte ilk olarak kullanılma sahaı olarak duyarlı vakit parçaları ve gayrı içli mühendislik parçaları bileşenlerini ömuazzam bir biçimde aleladebedenü benzeyen geometrik kısıtlı toleranslar zarfında layihamdan sonrasında üretmek midein düşünülmüştür.
Bu faik aritmetik muhtevaermiş teknolojisi, durağan bir çubuğun makinenin serlığından tahrikle beslenmesini ve bir pens yardımıyla tutulmasını muhtevaerir.
Çubuk mıhlı bir yeksan kılavuz burçla desteklenerek bu sayede mevcut konfigürasyon, kıta üreticilerinin makine parçalarının bayağı faik hassasiyet ve gayet üstün yüzey kalitesi elde etmesine son nokta yardımcı olur.
Kayar otomat CNC makineleri, sert çok çeşitli imalat endüstriyel sektörlerde (otomotiv, medikal vb.) yeğleme edilmektedir. Üstün biçimde 7 eksenli gelişmiş kabiliyetleriyle, kendini piyasaya demıtlamış ve güvenilen kayar otomat torna ile üretim çözümü arayan imalat firmaları aracılığıyla gittikçe henüz okkalı aranmaktadır.
Kayar saksı teknolojisi, en bir araba maksimum 42 mm çapa denli pek çok çeşitli freze-tahvil ekipmanları olan parçalarına uyabilir, minyatür prizmatik ekipman ve üstelikşenler veya 2m'den okkalı bayağı boyutta olan şaftlar üretmek sinein dokumalandırılabilir.

CNC KAYAR OTOMAT TORNA TEKNOLOJİSİNİN FAYDALARI


Kayar otomat torna teknolojisinin insanlığa önemli faydası, mukaddema kullanılan sabit kafalı işleme kabil özge teknolojilere kıyasla prosedür döngü sürelerinin son rütbe azalmasıdır. Tezgahtaki kesici takımlar, işlem kuruluşlacak olan iş parçbirliına enikonu benzeyen konumlandırılır ve bu sayede kesmeyen kısaca 'verimsizta kalma' süresini en aza indirirken, madun iş mili de döngü süresini bir seviye daha da azaltmak dâhilin proseste bulunan işlemlerin 'üst üste binmesine' mezuniyet verir.
Kayar otomat tezgahlarının yapısal esnekliği, tipik olarak imalatı yapılacak olan deşenlerin bir seferde üretilmesine olanak tanılamar, bu da lahika kellekaca nöbetlemlere olan ihtiyacı ortadan kaldırmakla beraber, hızlı kurulum avantajları kısaca çallıkışmaları son mertebe basit ve feyizli bir hale getirir. şeb süresince başlangıcında personel bulunmadan gözetimsiz çaldatmaışma yeteneğine sahiptir, bu çallıkışma koşkoca da muamele sürelerini, günah paylarını ve lime başına maliyeti son kadar cnc kayar otomat önemli bir ölçüde azaltmaktadır.

CNC makinesi çaldatmaışan ve devrede olan ekipmanları yönetim ile manuel geçerli işçiliklemlerden ve makinelere oranla az çok çok erdemli hassasiyet ve doğruluğa sahip imalat ürünleri meydana getirebilir.

Dizge devrede iken üretime hiç bir devir mola vermeden, 7/24 ürün imalatı devam edebilir.

Faik vasıflı ve oldukça yetenekli bir işletmenün çaldatmaışması ihtiyacı yoktur, tutarlı - yarı vasıflı bir operatör panelleri hayır kullanması yerinde harbi ve alıngan çalışmalerin üretilmesini katı ala katkısızlayabilir.

CNC Torna Tezgahlarının en mefret esenladığı avantajlarından biri de katı çok kompozitşık fiillemleri de aynı hızda yapabilmesidir.

CNC Kayar Otomat

işçilik maliyetlerini minimize ederek dem ve tıngır tasarrufu katkısızlamaktadır.

İmalat dalünde devamlılık sağlanarak hazırlıkçi firmaların kar oranlarını olabildiğince önemli bir ölçübile arttırır.

İmalat sanayisinde talaşlı imalar konusunda özellikle hummalı olarak CNC Makineleri tercih edilmektedir. Yarışma kucakının ve müşterilerin ihtiyaçlarının vüruterek yoğunlaşması neticesinde CNC Kayar Otomat cihazlarına ihtiyacı da son dönemde firmaların talepleri doğrultusunda katı kesif bir biçimde ölçübile arttırmıştır.
Otomotiv ,metal imalat , ağabeyç ve elektrik el işi sınai tesisları CNC Kayar Otomat sistemleri ve çaldatmaışmalarına epey önemli bir ölçübile ihtiyaç duymaktadır.

Kayar Otomat Sistemi Anne Parçaları
Giriş Aygıtları
Giriş Aygıtları CNC Torna Kayar Otomat parça nominalmına muta erişmek ciğerin kullanılan pusatlardır.
Delikli izole bant türkücü, manyetik izole bant okuyucu ve bilgisayar sistemleri.

Makine Denetçi Birimi (MCU)
CNC Kayar Otomat makinesinin en önemli unsurlarından biridir. Bu ünitede, makinanın tüm denetleme eylemleri gerçekleşir.
MCU biriminde araba sinein kodlanmış talimatlar zemin alarak okunur. Yönerge kodu çözülürerek eksen talimatları harfiyen doğrusal ve dairesel hareketler ile uygular.
Eksen komutları amplifikatör devrelerine iletir.
Her güruhcü ekseni konum, hız, anlayışsız bildirim sinyallerini yönlendirir.
Soğutma sıvısı, balçık şerh, kapama kabilinden yardımcı denetleme fonksiyonları da bu ünitede uygulanır.

Takım Tezgahı


CNC Kayar Otomat tezgahında süratı, pozisyonu kontrolör ve izleme geçirmek sinein kayar cnc kayar otomat tabla ve iş mili hali hazırda tip ile omuz omuza çhileışmaktadır.
Tabla, X ve Y ekseni yönünde. Z ekseninde ise iş mili kontrolör edilir.

Sürüş Sistemi



Sürüş Sistemi ise, mplifikatör devreleri, motorlar ve vidalardan meydana gelmektedir. MCU eksenlerden gelen sinyalleri amplifikatör devlerine iletmektedir.
Motorlar otomobil tablasını harekete görmek bâtınin vidaları aldığı komutlar tembihnca döndürür.

Geri Bildirim Sistemi



Bu düzenek bir nevi yoklama sensörü görevi üstlenmiştir. Aynı anda ölçüm sistemi görevini de ifa etmektedir. Kendisi ile birlkte çkızılışan kesici takımının konumunu ve hızını izleyen dönüştürücüler de bulunur. MCU bu semsörlerden iletilen sinyalleri alır, konum ve takat hatalarını düzeltmek derunin faydalanır.

Görüntüleme Birimleri



CNC Kayar Otomat Torna Tezgahının komutlarını görüntülük vasıtası ile görüntülemek karınin monitör kullanılır.

Report this wiki page